مقدمه :
عسل کپه داغ با پشتوانه علمی و با بهره گیری از دانش روز دنیا و به صورت تخصصی در زمینه پرورش زنبور عسل و تلاش بی وقفه متخصصین خود فعالیت خود را به صورت تخصصی از سال 1385 و سنتی از 1368 آغاز کرده است که در این بین فعالیت تخصصی تیم کاری به بخش های مختلف زیر تقسیم می شود:
1- انتخاب بهترین ملکه ها (جهت بهره وری حداکثری از منابع)
2- مبارزه بیولوژیک (یکی از اهداف کاری ما بوده زیرا مهم ترین چیزی که سلامت مصرف کننده را تضمین می کند اصول مدیریت ارگانیک است. به زودی با پیگیری های صورت گرفته گواهینامه شرکت bio-inspecta سوئیس در حال اخذ است.
3- گیاه شناسی (سیستماتیک گیاهی و شناخت فلور گیاهی ) شناسایی علمی منابع غنی و پایدار شهد زا و گرده زای مورد استفاده زنبورعسل
4- هدف کاری ما به عنوان یک برند، اصول اخلاقی و مشتری مداریست یعنی در کنار این اصل، هدف خود را رضایتمندی مصرف کننده گرامی قرار داده ایم و هدف بعدی ما توسعه حرفه خود و تولید بیشتر و حمایت از زنبورداران تلاشگر است تا طعم دل نشین محصول ایرانی را با نام برند محبوب کپه داغ به جهانیان عرضه کنیم.
به امید آن روز
و من الله توفیق …..