روش تشخیص عسل طبیعی

چگونه عسل طبیعی را تشخیص دهیم؟

سوالی که ممکن است برای همه پیش بیاید این است که از چه طریق می توان عسل طبیعی را شناخت؟ با توجه به گوناگونی و تنوع گیاهی موجود در مناطق مختلف، عسل ها با یکدیگر متفاوت می باشد و تشخیص «عسل طبیعی» طبق یک دستورالعمل خاص غیرممکن می باشد اما می توان به چند نکته در این زمینه اشاره نمود که عسل دارای عطر و طعم خاص می باشد و طعم شیرین آن تقریبا گلو را می سوزاند و دارای غلظتی نسبتا زیاد بوده و در دمای گرم رقیق و در دمای سرد غلیظ تر می شود و از همه مهمتر این که «عسل طبیعی» به مرور زمان، مخصوصا هنگامی که در یک محیط مرطوب یا سرد قرار می گیرد و یا هنگامی که موادی به غیر از همان عسل به آن افزوده شود، مانند موم یا گرده گل یا حتی بزاق دهان (مخصوصا وقتی قاشق را در دهان برده و دوباره در عسل قرار می دهید)، به تدریج رسوب کرده و سفت می شود، در این هنگام عسل طبیعی دارای ظاهری چون روغن می باشد و کریستالیره می گردد و رنگ آن مایل به کرم می شود و تفاوت این عسل طبیعی رسوب کرده با عسل غیرطبیعی که شکرک زده در این است که هنگامی که این عسل طبیعی را در دهان قرار می دهید و یا در بین انگشتان فشار می دهید به راحتی با دمای بدن و پس از چند ثانیه آب می شود و شما نرمی روغن را با یک زبری بسیار ملایم حس می کنید در آخر باید خاطر نشان نمود که رس کردن (کریستالیزه شده عسل) مربوط به دیاستازی است که زنبور هنگام تغلیظ کردن در آن اضافه نمود و به همین دلیل عسل مصنوعی (دست ساز) چون در معده عسلی زنبور نبوده و به آن دیاستاز اضافه نگردیده هیچ گاه شکرک نمی نماید.

توجه :

بهترین نوع «عسل طبیعی »، عسل رس کرده است زیرا تمام ویتامین ها و آنزیم ها و دیاستازهای طبیعی گیاهان و محصول بزاق شفابخش زنبورعسل در آن موجود است و چنان چه بخواهیم تمام عناصر و دیاستازها و ویتامین های عسل طبیعی حفظ شود و ضمنا عسل شفاف داشته باشیم، بیش از ۳۵ درجه ی سانتی گراد نباید حرارت داده شود.

محصولات ویژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *