درمان بیماری آنفولانزا با عسل

آنفولانزا یک بیماری سیستمیک است که معمولا به صورت اپیدمیک ظاهر می شود. این بیماری به علت آلودگی به ویروس آنفولانزای  AوB به وجود می آید. ویژگی بالینی آن، دوره کمون کوتاه به مدت ۷۲-۱۸ ساعت و در پی آن تب، هیجان، سرفه، آب ریزش بینی، سردرد و درد ماهیچه است. به طور معمول شیوع آنفولانزا در ماه های زمستان روی می دهد.

روش طب قرآنی: برای پیشگیری از این بیماری، بهترین روش پرهیز از غذاهای مضر یا ممنوع است؛ همچنین خوردن روزانه یک قاشق غذاخوری عسل و یک عدد سیب (شسته شده) با پوست و دانه مفید خواهد بود.

برای بهبود بیماران توصیه می شود:

  1. مسائل بهداشتی را به طور دقیق رعایت کنید و از غذاهای مضر یا ممنوع بپرهیزید.
  2. بیمار بهتر است به مدت ۷۲- ۴۸ ساعت فقط از نکتار سیب و عسل و کمی یخ، به مرور استفاده کند.
  3. بیمار روزانه ۶ تا ۸ لیوان از نکتار سیب بنوشد. توصیه می شود هر لیوان آب میوه در مدت ۳ تا ۵ دقیقه نوشیده شود.
  4. بیمار از خوردن فرآورده های حیوانی به مدت یک هفته پرهیز نماید.
  5. بیماران در مدت رعایت رژیم غذایی، در مقابل نور مستقیم آفتاب قرار نگیرند.

منبع: کتاب عسل درمانی / جمشید خدادادی

محصولات ویژه

  1. ای بابا! دوباره باز سرما اومد و باید همش مریض شیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *