رنگ عسل و مفهوم آن

رنگ، بو و طعم عسل تا حدودی به هم مربوطند. بسیاری از طعم های عسل که در یک منطقه مطبوع و خوب است، در منطقه دیگر ناخوشایند تلقی می شود. عسل گندم سیاه و زیرفون ممکن است در یک منطقه بیشترین قیمت را داشته باشد، اما در منطقه دیگر بازاری نداشته باشد.

«جدول رنگ چند نمونه عسل مختلف وکاربرد آنها»

نام گیاه رنگ عسل کاربرد و خواص آن
آویشن قرمز ضدسرفه، زخم معده، خستگی، ضعف و بی حالی
اکلیل کوهی کهربایی روشن یا سفید ضدافسردگی، نارسایی کبد، خستگی، دوران نقاهت، ورم معده، سنگ صفرا، ضعف و بی حالی
شبدر بی رنگ و روشن تلاش های فیزیکی شدید و طولانی
اسطوخودوس زرین ضد سردرد،میگرن، بی خوابی، ناراحتی های مجاری تنفسی، انگل های روده ای وتب
بلوط تیره جلوگیری ازواریس، ضعف و بی حالی، کم خونی، ناراحتی های گردش خون
مریم گلی کهربایی روشن یا تیره زرین جلوگیری از افسردگی، فشارخون،کم خونی، ضعف و بی حالی
زیرفون سبزمتمایل به زردکمرنگ ضد بی خوابی و اعصاب، سرماخوردگی، شیرین کردن جوشانده ها، آرام بخش قلب
اقاقیا آبگون زلال ورم های لوله گوارشی، شیرین کردن شیرکودک، ضد دیابت
گندم سیاه زرد تیره یا قهوه ای تیره بارداری،شیردادن، کمبود موادمعدنی و بیماری های عروقی
تمشک وحشی، زلال کشت شده ، سفیدرنگ برونشیت،گلودرد، ورم گلو، حلق و حنجره
آفتابگردان زرد طلایی وجود مقدار بیش از حد کلسترول خوب
اوکالیپتوس تیره انگل های روده، سیاه سرفه، عفونت های معده، برونشیت (عسل کمیاب)
گون زرد التهاب مثانه، ورم پروستات، رماتیسم، سنگ های ادراری
مرکبات(بهارنارنج) زرد شفاف حالت عصبی، بی خوابی، میگرن، تپش قلب

منبع : کتاب عسل درمانی جمشید خدادادی

محصولات ویژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *