ترکیبات عسل

داده های گرفته شده از ۴۹۰ نمونه عسل در آمریکا از کتاب وایت تحت عنوان ((عسل ))۱۹۷۹

اجزا میانگین دامنه
آب (رطوبت ) ۱۷٫۲ درصد ۲۲٫۹_۱۲٫۲ درصد
فروکتوز ۳۸٫۴ درصد ۴۴٫۳_۳۰٫۹ درصد
گلوکز ۳۰٫۳ درصد ۴۰٫۷_۲۲٫۹ درصد
ساکارز ۱٫۳ درصد ۷٫۶_۰٫۲ درصد
مالتوز ۷٫۳ درصد ۱۶_۲٫۷ درصد
قندهای دیگر ۱٫۴ درصد ۳٫۸-۰٫۱ درصد
اسید گلوکنیک ۰٫۵۷ درصد ۱٫۱۷-۰٫۱۷ درصد
خاکستر ۰٫۱۷ درصد ۱٫۳۰-۰٫۰۲ درصد
نیتروژن ۰٫۰۴ درصد ۰٫۱۳-۰٫۰۰ درصد
pH ۳٫۹۱ ۶٫۱۰-۳٫۴۲ درصد

 

((برگرفته از کتاب انقلاب عسل ،پروفسورمایک منس اینس ))

 

محصولات ویژه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *