درباره کپه داغ

مقدمه :

عسل کپه داغ با پشتوانه علمی و با بهره گیری از دانش روز دنیا و به صورت تخصصی در زمینه پرورش زنبور عسل و تلاش بی وقفه متخصصین خود فعالیت خود را به صورت تخصصی از سال ۱۳۸۵ و سنتی از ۱۳۶۸ آغاز کرده است که در این بین فعالیت تخصصی تیم کاری به بخش های مختلف زیر تقسیم می شود:

۱- انتخاب بهترین ملکه ها (جهت بهره وری حداکثری از منابع)

۲- مبارزه بیولوژیک (یکی از اهداف کاری ما بوده زیرا مهم ترین چیزی که سلامت مصرف کننده را تضمین می کند اصول مدیریت ارگانیک است. به زودی با پیگیری های صورت گرفته گواهینامه شرکت bio-inspecta  سوئیس در حال اخذ است.

۳- گیاه شناسی (سیستماتیک گیاهی و شناخت فلور گیاهی ) شناسایی علمی منابع غنی و پایدار شهد زا و گرده زای مورد استفاده زنبورعسل

۴- هدف کاری ما به عنوان یک برند، اصول اخلاقی و مشتری مداریست یعنی در کنار این اصل، هدف خود را رضایتمندی مصرف کننده گرامی قرار داده ایم و هدف بعدی ما توسعه حرفه خود و تولید بیشتر و حمایت از زنبورداران تلاشگر است تا طعم دل نشین محصول ایرانی را با نام برند محبوب کپه داغ به جهانیان عرضه کنیم.

به امید آن روز

و من الله توفیق …..

برند ثبت شده کپه داغ:

 

تصاویری از زنبورستان و کندوهای کپه داغ

 

حضور برند کپه داغ در نهمین نمایشگاه کشاورزی و صنایع وابسته، دام، طیور و شیلات خراسان شمالی و دریافت لوح تقدیر مدیر برند کپه داغ از جناب آقای حسن نامجو رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و جناب آقای عبدالله یوسفی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی

لوح تقدیر کپه داغ

 

کارت عضویت مدیر جوان برند کپه داغ در سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی

محصولات ویژه