عسل دارای قندهای طبیعی زیادی است. این قندها برخلاف شکر و شیرین کننده های دیگر، برای بدن بسیار مفید است. در این مطلب با ترکیبات و اجزای عسل آشنا خواهیم شد.
قندهای موجود در عسل :گلوکز – فروکتوز- سوکروز- مالتوز-لاکتوز-ترهالوز-پانوز-سنتوز
اسیدآمینه های موجود در عسل :
لیزین- هیستیدین – آرژنین –آسپارتیک اسید –ترونین- سرین – گلوتامیک اسید –پرولین گلایسین آلانین- سیستئین –والین – متیونین – ایزولوسین – لوسین –تیروزین – تریپتوفان-فنیل آلانین
مواد معدنی موجود در عسل :
پتاسیم – سدیم – کلسیم – منیزیم – آهن – مس – منگنز- کلر – فسفر- گوگرد –سیلیس
آنزیم های موجود در عسل :
دیاستاز – اینورتاز –گلوکز اکسیداز-کاتالاز اسید فسفاتاز
مواد کم نیاز موجود در عسل :
کروم – لیتیوم –نیکل – سرب – روی –قلع – برلیوم – وانادیوم –زیر کونیوم – نقره – باریم –گالیم – بیسموت – طلا- ژرمانیوم –استرانتییوم
ویتامین های موجود در عسل :
ریبوفلاوین – پانتوتونیک اسید – نیاسین – تیامین – پیرودوکسین – اسید اسکوربیک
چربی های موجود در عسل :
فسفولیپید – گلیسرید –استرول – اولئیک اسید – لینولئیک اسید – لوریک اسید – استئاریک اسید
اسید های موجود در عسل :
استیک – بوتریک – سیتریک – فورمیک – گلوکونیک – لاکتیک – مالیک –مالئیک – اگزالیک – سوکسینیک – پیرو گلوتامیک – پیرویک – تارتاریک .