ترکیبات عسل

ترکیبات عسل

داده های گرفته شده از 490 نمونه عسل در آمریکا از کتاب وایت تحت عنوان ((عسل ))1979

اجزا میانگین دامنه
آب (رطوبت ) 17.2 درصد 22.9_12.2 درصد
فروکتوز 38.4 درصد 44.3_30.9 درصد
گلوکز 30.3 درصد 40.7_22.9 درصد
ساکارز 1.3 درصد 7.6_0.2 درصد
مالتوز 7.3 درصد 16_2.7 درصد
قندهای دیگر 1.4 درصد 3.8-0.1 درصد
اسید گلوکنیک 0.57 درصد 1.17-0.17 درصد
خاکستر 0.17 درصد 1.30-0.02 درصد
نیتروژن 0.04 درصد 0.13-0.00 درصد
pH 3.91 6.10-3.42 درصد

 

((برگرفته از کتاب انقلاب عسل ،پروفسورمایک منس اینس ))

 

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *